TORTY STANDARDOWE
o niestandardowym smaku.
Tradycyjny, jasny biszkopt nasączony ponczem ze świeżo wyciskanych cytryn, przełożony warstwami kremu maślanego o smaku adwokatowym.
Tort na spodzie z tradycyjnego biszkoptu przełożonego warstwą kremu czekoladowo- waniliowego z dodatkiem dużej ilości bakalii (słodkich rodzynek oraz orzechów włoskich), wykończony wiśniami i galaretką wiśniowa.
Tradycyjny, jasny biszkopt nasączony ponczem ze świeżo wyciskanych cytryn, przełożony warstwami kremu maślanego russel o orzeźwiającym ananasowym smaku.
Tort na spodzie z jasnego biszkoptu, przełożony warstwami bakaliowego kremu russel z dodatkiem dużej ilości prażonych orzechów włoskich i słodkich rodzynek sułtańskich.
Chrupkie bezy przełożone kremem maślanym. Dostępne smaki kremu: czekoladowy, truskawkowy, kawowy, cappuccino, tiramisu, toffi, karmelowy, kokosowy, wiśniowy, ananasowy, cytrynowy, adwokatowy, bakaliowy, orzechowy.
Chrupkie bezy przełożone warstwą słodkiego kajmaku z dodatkiem orzechów laskowych oraz naturalną bitą śmietaną o smaku waniliowym.
Tradycyjny, jasny biszkopt nasączony ponczem ze świeżo wyciskanych cytryn, przełożony warstwami kremu maślanego russel o orzeźwiającym cytrynowym smaku.
Połączenie tradycyjnego biszkoptu delikatnie nasączonego spirytusem z kakaowym kremem. Całość oblana belgijską czekoladą deserową.
Tradycyjny biszkopt połączony z kremem russel o smaku karmelowym.
Tradycyjnie pieczony biszkopt nasączony spirytusem przełożony kremem maślanym o smaku kawy.
Jasny biszkopt przełożony kremem kokosowym z kawałkami prażonego kokosu.
Tort z mocno czekoladowych biszkoptów nasączonych spirytusem i przełożonych czekoladowym kremem z dodatkiem dużej ilości rodzynek i orzechów włoskich.
Tradycyjny biszkopt nasączony spirytusem w duecie z orzechowym kremem z dodatkiem świeżo prażonych orzechów włoskich.
Delikatny biszkopt nasączony ponczem ze świeżo wyciskanych cytryn w duecie z puszystą i naturalną bitą śmietaną o smaku truskawkowym.
Mocno czekoladowy biszkopt przekładany warstwą puszystej bitej śmietany o smaku waniliowym oraz słodkim kajmakiem z dodatkiem orzechów laskowych.
Deser na bazie włoskich serków mascarpone oraz prawdziwej śmietany 36%, z dodatkiem belgijskiej czekolady deserowej, przełożony na spodzie z delikatnymi biszkoptami nasączonymi likierem amaretto.
Delikatny tradycyjny biszkopt nasączony ponczem ze świeżo wyciskanych cytryn i przełożony kremem truskawkowym z kawałkami owoców.
Mocno czekoladowy biszkopt nasączony spirytusem, przełożony kremem czekoladowym z dodatkiem wiśni w alkoholu.
Tradycyjny biszkopt delikatnie nasączony ponczem cytrynowym przełożony subtelnym kremem maślanym o smaku cytrynowym.
Delikatne biszkopty na bazie ciemnego kakao, nasączone rumem i przełożone warstwą prawdziwej bitej śmietany z dodatkiem wiśni w żelu.