
TORTY STANDARDOWE
o niestandardowym smaku.

Tradycyjny, jasny biszkopt nasączony ponczem ze świeżo wyciskanych cytryn, przełożony warstwami kremu maślanego o smaku adwokatowym.

Chrupkie bezy przełożone kremem maślanym. Dostępne smaki kremu: czekoladowy, truskawkowy, kawowy, cappuccino, tiramisu, toffi, karmelowy, kokosowy, wiśniowy, ananasowy, cytrynowy, adwokatowy, bakaliowy, orzechowy.

Chrupkie bezy przełożone warstwą słodkiego kajmaku z dodatkiem orzechów arachidowych oraz naturalną bitą śmietaną o smaku waniliowym.

Delikatny tradycyjny biszkopt w połączeniu z aksamitnym musem cytrynowym i warstwą lemon curd z dodatkiem owoców yuzu.

Połączenie czekoladowych biszkoptów z delikatnym kremem na bazie wyselekcjonowanej czekolady z Ghany oraz warstwą mocno czekoladowej chrupki.

Tradycyjny biszkopt połączony z kremem russel o smaku karmelowym.

Tradycyjnie pieczony biszkopt nasączony spirytusem przełożony kremem maślanym o smaku kawy.

Jasny biszkopt przełożony kremem kokosowym z kawałkami prażonego kokosu.

Tort z mocno czekoladowych biszkoptów nasączonych spirytusem i przełożonych czekoladowym kremem z dodatkiem dużej ilości rodzynek i orzechów włoskich.

Delikatny mus z karmelizowanych orzechów laskowych w połączeniu z migdałowym biszkoptem jaconde, chrupką warstwą czekoladowo - orzechową i kremem karmelowym.

Mocno czekoladowy biszkopt przekładany warstwą puszystej bitej śmietany o smaku waniliowym oraz słodkim kajmakiem z dodatkiem orzechów laskowych.

Deser na bazie włoskich serków mascarpone oraz prawdziwej śmietany 36%, z dodatkiem belgijskiej czekolady deserowej, przełożony na spodzie z delikatnymi biszkoptami nasączonymi likierem amaretto.

Krem czekoladowy na bazie deserowej czekolady z Ghany w połączeniu z brownie i konfiturą z wiśni.

Tradycyjny biszkopt delikatnie nasączony ponczem cytrynowym przełożony subtelnym kremem maślanym o smaku cytrynowym.

Delikatne biszkopty na bazie ciemnego kakao, nasączone rumem i przełożone warstwą prawdziwej bitej śmietany z dodatkiem wiśni w żelu.
