
CIASTKA DROŻDŻOWE
tradycyjnie na mleku, bez spulchniaczy.

Bułka z ciasta drożdżowego w towarzystwie maślanej kruszonki lub maku niebieskiego.

Delikatne ciastko z tradycyjnego ciasta parzonego, smażone na smalcu i wykończone słodkim lukrem.

Tradycyjne ciastko drożdżowe z dodatkiem du żej ilości soczystych borówek amerykańskich.

Połączenie ciasta półfrancuskiego z cynamonem oraz słodkimi rodzynkami sułtańskimi i delikatną warstwą lukru na górze.

Tradycyjne ciastko drożdżowe z dodatkiem delikatnego budyniu waniliowego, wykończone maślaną kruszonką oraz słodkim lukrem.

Naturalne ciastko drożdżowe z dodatkiem dżemu wieloowocowego z polskich owoców, wykończone delikatną warstwą maślanej kruszonki oraz słodkiego lukru na górze.

Tradycyjne ciastko drożdżowe na mleku z polskimi jabłkami prażonymi, wykończone warstwą chrupiącej kruszonki oraz delikatnym lukrem.

Połączenie tradycyjnego ciastka drożdżowego z maślaną kruszonką i słodkim lukrem.

Połączenie naturalnego ciastka drożdżowego ze świeżo zmielonym makiem niebieskim i delikatną warstwą słodkiego lukru na górze.

Tradycyjne ciastko drożdżowe z dodatkiem dużej ilości świeżych malin.

Ciastko drożdżowe połączone ze świeżo mielonym twarogiem aromatyzowanym pomarańczami, wykończone delikatną warstwą lukru.

Połączenie tradycyjnego ciasta drożdżowego z delikatnym farszem z pieczarek.

Ciastko drożdżowe z ręcznie zawijanym nadzieniem o różnych smakach, tradycyjnie smażone na smalcu, wykończone delikatnym lukrem.

Naturalne ciastko drożdżowe z nadzieniem różanym, tradycyjnie smażone na smalcu, wykończone warstwą słodkiego lukru.
