CIASTA DESEROWE

słodka przyjemność

3 bit
Tradycyjny biszkopt przełożony warstwą puszystej bitej śmietany, chrupkimi herbatnikami oraz kajmakiem, oblany czekoladą deserową.
Ambasador
Tradycyjny biszkopt przełożony warstwą kremu czekoladowo- waniliowego na bazie budyniu i wiejskiego masła, z dodatkiem najwyższej jakości czekolady deserowej oraz bakalii, wykończony wiśniami i galaretką wiśniowa.
Babanowiec
Tradycyjny biszkopt z warstwą musu bananowego oraz kawałkami bananów zalanych galaretką agrestową.
Beza jagodowa
Chrupkie bezy przełożone warstwą naturalnej bitej śmietany o smaku waniliowym z dodatkiem soczystych borówek amerykańskich.
Beza malinowa
Chrupkie bezy przełożone warstwą naturalnej bitej śmietany o smaku waniliowym z dodatkiem świeżych malin.
Biszkopt z owocami
Biszkopt przełożony warstwą puszystej bitej śmietany o smaku waniliowym, z dodatkiem świeżych owoców sezonowych zalanych warstwą galaretki wiśniowej.
Bursztynowa beza
Chrupkie bezy przełożone warstwą słodkiego kajmaku z dodatkiem orzechów laskowych oraz naturalną bitą śmietaną o smaku waniliowym.
Ciasto bezowe- chałwowe
Biszkopt na bazie ciemnego kakao przełożony warstwą maślanego kremu czekoladowego z dodatkiem chałwy i kawałków chrupiących bez.
Ciasto bezowe- kawowe
Ciasto biszkoptowe przekładane maślanym kremem kawowym z dodatkiem chrupiących bez, wykończony małymi delikatnymi bezami.
Delicja
Deser na bazie tradycyjnego biszkoptu przełożonego maślanym kremem czekoladowo- cytrynowym, galaretką wiśniową oraz puszystą masą na bazie serków homogenizowanych, wykończony mandarynkami oraz galaretką pomarańczową.
Kokosanka
Tradycyjny biszkopt przełożony kremem ananasowym z kawałkami ananasów oraz chrupiącą masą kokosową wykończoną lukrem.
Kostka truskawkowa
Połączenie delikatnych biszkoptów przełożonych puszystą bitą śmietaną o smaku truskawkowym.
Marcello
Deser z mocno czekoladowych biszkoptów nasączonych spirytusem i przełożonych czekoladowym kremem z dodatkiem dużej ilości rodzynek i orzechów włoskich, wykończony posypką z wybornej czekolady białej i deserowej.
Nugatowe marzenie
Mocno czekoladowy biszkopt przełożony chrupiącą czekoladową masą, puszystą bitą śmietaną o smaku waniliowym i nugatowym, wykończony błyszczącym żelem karmelowym.
Piaskowiec
Połączenie tradycyjnego biszkoptu z kremem orzechowo- czekoladowym, warstwą puszystej masy waniliowej oraz wiśniami zalanymi galaretką wiśniową.
Pijak
Tradycyjny biszkopt przełożony warstwą dżemu z czarnej porzeczki, chrupiącą warstwą kokosowo-makową oraz kremem budyniowym o łagodnym smaku rumu, wykończony deserową polewą czekoladową oraz posypką z orzechów laskowych i czekolady.
Pychotka
Delikatny deser na bazie ciasta kruchego, przełożony powidłami śliwkowymi oraz kremem budyniowym z dużą ilością orzechów włoskich, posypany orzechami na górze.
Raffaello
Tradycyjny biszkopt przełożony masą kokosową z dodatkiem aromatycznego likieru kokosowego, posypany orzechami laskowymi i płatkami migdałowymi na górze.
Sernik na zimno
Delikatna masa na bazie serków homogenizowanych w towarzystwie puszystych domowych biszkoptów, wykończona warstwą galaretki cytrynowej na górze.
Słodka cytrynka
Tradycyjny biszkopt przełożony musem ze świeżo wyciskanych cytryn oraz warstwą delikatnej bitej śmietaną, wykończony kawałkami czekolady deserowej na górze.
Snickers
Mocno czekoladowy biszkopt przekładany warstwą puszystej bitej śmietany o smaku waniliowym oraz słodkim kajmakiem z dodatkiem orzechów laskowych.
Tiramisu mascarpone
Deser na bazie włoskich serków mascarpone oraz prawdziwej śmietany 36%, z dodatkiem belgijskiej czekolady deserowej, przełożony na spodzie z delikatnymi biszkoptami nasączonymi likierem amaretto, obsypany kakao na górze.
Torcik hiszpański
Połączenie mocno czekoladowych biszkoptów z kremem o intensywnym smaku czekolady, słodkimi brzoskwiniami zalanymi galaretką wiśniową oraz puszystego cukru pudru na górze.
W-Z
Delikatne biszkopty na bazie ciemnego kakao, nasączone rumem i przełożone warstwą prawdziwej bitej śmietany z dodatkiem wiśni w żelu.
Show More

Złóż zamówienie online!

 

Usiądź wygodnie i napij się kawy, a my dostarczymy wybrane przez Ciebie słodkości, na czas, który sobie wybierzesz, prosto pod wskazany adres.

 

         Złóż zamówienie teraz. Dobre terminy dostaw szybko znikają! 

SPRAWDŹ WARUNKI DOSTAWY

Ciastkarnia Renata i Jacek Hintzke

ul. Wejherowska 24, 84-100 Puck

NIP: 587-104-90-41

tel.: 58 673 12 16

fax: 58 673 06 40

e-mail: biuro@cukierniahintzke.pl

  • Facebook | Cukiernia Hintzke
  • Instagram | Cukiernia Hintzke

© 2020 Ciastkarnia Renata i Jacek Hintzke. All rights reserved.