CIASTA DESEROWE
słodka przyjemność
Tradycyjny biszkopt przełożony warstwą puszystej bitej śmietany, chrupkimi herbatnikami oraz kajmakiem, oblany czekoladą deserową.
Tradycyjny biszkopt przełożony warstwą kremu czekoladowo- waniliowego na bazie budyniu i wiejskiego masła, z dodatkiem najwyższej jakości czekolady deserowej oraz bakalii, wykończony wiśniami i galaretką wiśniowa.
Tradycyjny biszkopt z warstwą musu bananowego oraz kawałkami bananów zalanych galaretką agrestową.
Chrupkie bezy przełożone warstwą naturalnej bitej śmietany o smaku waniliowym z dodatkiem świeżych malin.
Biszkopt przełożony warstwą puszystej bitej śmietany o smaku waniliowym, z dodatkiem świeżych owoców sezonowych zalanych warstwą galaretki wiśniowej.
Chrupkie bezy przełożone warstwą słodkiego kajmaku z dodatkiem orzechów laskowych oraz naturalną bitą śmietaną o smaku waniliowym.
Biszkopt na bazie ciemnego kakao przełożony warstwą maślanego kremu czekoladowego z dodatkiem chałwy i kawałków chrupiących bez.
Ciasto biszkoptowe przekładane maślanym kremem kawowym z dodatkiem chrupiących bez, wykończony małymi delikatnymi bezami.
Tradycyjny biszkopt przełożony kremem ananasowym z kawałkami ananasów oraz chrupiącą masą kokosową wykończoną lukrem.
Połączenie delikatnych biszkoptów przełożonych puszystą bitą śmietaną o smaku truskawkowym.
Deser z mocno czekoladowych biszkoptów nasączonych spirytusem i przełożonych czekoladowym kremem z dodatkiem dużej ilości rodzynek i orzechów włoskich, wykończony posypką z wybornej czekolady białej i deserowej.
Mocno czekoladowy biszkopt przełożony chrupiącą czekoladową masą, puszystą bitą śmietaną o smaku waniliowym i nugatowym, wykończony błyszczącym żelem karmelowym.
Połączenie tradycyjnego biszkoptu z kremem orzechowo- czekoladowym, warstwą puszystej masy waniliowej oraz wiśniami zalanymi galaretką wiśniową.
Tradycyjny biszkopt przełożony warstwą dżemu z czarnej porzeczki, chrupiącą warstwą kokosowo-makową oraz kremem budyniowym o łagodnym smaku rumu, wykończony deserową polewą czekoladową oraz posypką z orzechów laskowych i czekolady.
Delikatny deser na bazie ciasta kruchego, przełożony powidłami śliwkowymi oraz kremem budyniowym z dużą ilością orzechów włoskich, posypany orzechami na górze.
Tradycyjny biszkopt przełożony masą kokosową z dodatkiem aromatycznego likieru kokosowego, posypany orzechami laskowymi i płatkami migdałowymi na górze.
Delikatna masa na bazie serków homogenizowanych w towarzystwie puszystych domowych biszkoptów, wykończona warstwą galaretki cytrynowej na górze.
Tradycyjny biszkopt przełożony musem ze świeżo wyciskanych cytryn oraz warstwą delikatnej bitej śmietaną, wykończony kawałkami czekolady deserowej na górze.
Mocno czekoladowy biszkopt przekładany warstwą puszystej bitej śmietany o smaku waniliowym oraz słodkim kajmakiem z dodatkiem orzechów laskowych.
Deser na bazie włoskich serków mascarpone oraz prawdziwej śmietany 36%, z dodatkiem belgijskiej czekolady deserowej, przełożony na spodzie z delikatnymi biszkoptami nasączonymi likierem amaretto, obsypany kakao na górze.
Delikatne biszkopty na bazie ciemnego kakao, nasączone rumem i przełożone warstwą prawdziwej bitej śmietany z dodatkiem wiśni w żelu.